Persoonlijke hulpmiddelen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Navigatie

Navigatie
Navigation menu
Document acties
Nieuwsafbeelding - klik om de volledige afbeelding te bekijken
U bent hier: Home / Evenementen / OPROEP TOT KANDIDATEN - aan kunstenaars en handwerkers glas en keramiek

OPROEP TOT KANDIDATEN - aan kunstenaars en handwerkers glas en keramiek

    • When 25-09-2021 10:00 tot 26-09-2021 18:00 (Europe/Brussels / UTC200)
  • Catégories d'événements Beurzen
  • Add event to calendar iCal

OPROEP TOT KANDIDATEN

 

Beste kunstenaars en handwerkers glas en keramiek,

 

Elk laatste weekend van september wordt in het prestigieuze kader van het Park van Edingen, een beurs met tentoonstelling en demonstraties georganiseerd om de aandacht te vestigen glaskunst en keramiek. Dit evenement gebeurt indoor en vindt plaats in de Acaciazaal en de voormalige Paardenstallen.

 

Bij de evaluatie van de voorgaande edities van dit evenement, gericht tot Belgische en buitenlandse artiesten, werd de kwaliteit van het onthaal en de tentoonstellingsruimtes onderstreept, evenals de gezelligheid die de organisatoren wisten te creëren onder exposanten.

 

Zoals u weet kon ons 4e Weekend Keramiek en Glas in 2020 niet worden georganiseerd vanwege de gezondheidscrisis die door Covid-19 werd veroorzaakt. Toch hebben we de kandidaten voorgesteld op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/WECERAVERENGHIEN, en we nodigen u uit om die te (her)ontdekken.

 

Maar dit maken we weer goed !

De stad Edingen hoopt van harte dit jaar haar 5e « Weekend Keramiek en Glas » te kunnen organiseren op 25 en 26 september 2021.

 

Indien u uw kandidatuur wilt indienen voor het vijfde weekend van keramiek en glas, nodigen wij u uit om uw online inschrijvingsformulier https://forms.gle/rnG6vx4H7xdKBd3v5 en uw volledig dossier (CV & foto's via WETRANSFER) (zie voorwaarden in bijlage) in te vullen voor 31 mei 2021. Aarzel niet om deze uitnodiging door te sturen naar andere kunstenaars.

 

In de hoop u tot onze deelnemers te mogen rekenen, wensen wij u het beste voor een creatief jaar 2021.

 

Het organisatiecomité.