Persoonlijke hulpmiddelen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Navigatie

Navigatie
Navigation menu
Document acties
U bent hier: Home / Nieuws / BERICHT AAN DE BEVOLKING - Organisatie van de dienst Bevolking en de Burgerlijke Stand

BERICHT AAN DE BEVOLKING - Organisatie van de dienst Bevolking en de Burgerlijke Stand

Door de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van de Covid 19 te bestrijden en om de veiligheid van iedereen te garanderen, ontvangt de Dienst Bevolking en Burgerlijke Stand van de Stad Edingen enkel op afspraak en dit vanaf 19 oktober 2020. Deze procedure is van kracht voor onbepaalde duur.

 

Een reeks documenten en aministratieve procedures kunnen echter online worden aangevraagd via de elektronische balie (link) of per email aan population@enghien-edingen.be . Dit is met name het geval voor uittreksels uit het strafregister, huishoudsamenstellingen en andere soorten documenten (verblijfsvergunning, overlijdensakte, enz…). Vermeld bij uw aanvraag deze informatie : type document, reden voor de aanvraag (baan, school, enz…), verzendvoorkeur (post of email) en een telefoonnummer om contact te kunnen nemen.

 

Adreswijzigingen kunnen ook op afstand worden meegedeeld, hetzij via de elektronische balie van de Stad Edingen (link), hetzij per email op het adres population@engien-edingen.be.

Gelieve deze informatie te vermelden : oud adres, nieuw adres, namen en rijksregisternummers van de personen die verhuizen en een telefoonnummer.
 

Alle verzoeken die de aanwezigheid van de burgers vereisen, worden uitsluitend op afspraak gedaan. Dit is het geval bij het aanvragen van identiteitskaarten, rijbewijzen, paspoorten, etc. Deze maatregel is ook van toepassing voor alle aanvragen bij de Dienst Burgerlijke Stand en de dienst Vreemdelingenzaken.

Voor een afspraak of voor andere informatie kunt u contact opnemen met de Dienst Bevolking en Burgerlijke Stand op 02/397.14.10. Het is soms erg druk op onze dienst, aarzel niet om wat later nog eens terug te bellen.

Respecteer tijdens uw afspraak deze maatregelen:

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht binnen de gebouwen van de Gemeente.
  • Handen wassen is verplicht binnen de gebouwen van de Gemeente.
  • Kom, indien mogelijk, alleen naar de afspraak.
  • Kom op het aangegeven tijdstip. Houd er rekening mee dat de wachtzaal gesloten blijft.
  • Breng uw persoonlijke pen mee.
  • Liefst betalen met bankkaart.